Clik Design


Suunnittelutoimisto CLIKdesign

CLIKdesign on vuonna 1997 perustettu luova ja monipuolinen visuaalisen median suunnittelutoimisto. Osaamisalueisiimme kuuluvat erilaiset suunnittelu- ja markkinointikonseptit verkossa ja printissä. Lähestymme asioita aina asiakaan tarpeet huomioiden, kartoitamme mielellämme asiakkaan taustat ja tarpeet perusteellisesti. Suunnittelufilosofiamme on, että kaikella suunnittelulla tulee olla merkitys ja tavoitteet.


Verkkomedia

Kun verkkoviestinnän tavoiteltu lopputulos saavutetaan, tulokset näkyvät ennen kaikkea yrityksen mielikuvassa, joka sivustolta välittyy, mutta myös yrityksesi liikevaihdossa. Verkkosivujen hyvä visuaalinen ilme ja rakenne täydennettynä hakukoneoptimoinnilla, kävijätilastoinnilla sekä verkkokaupalla antaa yrityksellesi työkalut oman menestystarinan rakentamiseen.

Painotuotteet

Yrityksen tarpeet vaihtelevat käyntikortista laajaan vuosikertomukseen. Yhteistä kaikille toteutuksillemme on suunnittelun ja valmiin painotyön laadun varmistaminen. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme toteuttamaan haastavia ja laajoja projekteja aina valtakunnallisiin kampanjoihin asti. Hoidamme asiakkaidemme puolesta kaiken tarvittavan laadukkaan lopputuotteen toteuttamiseksi.


Yritysilmeet

Yrityksen tyylikäs ja yhtenäinen ilme sekä toimiva markkinointiviesti kertoo uskottavasta ja ammattinsa osaavasta yrityksestä. Se vahvistaa yrityskuvaa ja tuottaa lisää myyntiä. Markkinointi ei korvaa yrittäjän innostusta ja myyntityötä, mutta vasta kun ihmiset tietävät yrityksesi ja yrityskuvasi, voit alkaa tekemään myyntiä.

Yhteystiedot

Rurik Mahlberg
Puh. 0400 811 113
mail (at) clikdesign (piste) fi

Grafia portfolioLinkedinPinterest


© Copyright Clik Design